Kom naar de Ontmoeting op 29 oktober


22 oktober 2024

Heb je interesse in natuurgebied De Maashorst? Kom dan dinsdagavond 29 oktober naar de Ontmoeting: een brede informatie- en participatiebijeenkomst voor inwoners, ondernemers en belangengroepen. Gemeenten Bernheze, Maashorst en Oss, Staatsbosbeheer en waterschap Aa en Maas beheren als partners het natuurgebied en organiseren de bijeenkomst. Je bent van harte welkom.

Tijdens deze bijeenkomst staan de ontwikkelingen, projecten en activiteiten in natuurgebied De Maashorst centraal. Vanuit het waterschap staan we er met een informatietafel voor ons project De Maashorst. We bereiden maatregelen voor om het watersysteem in het natuurgebied toekomstbestendig te maken.

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 29 oktober. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.
  • Locatie is De Boshut - Barn, Udensedreef 14, 5374 RK Schaijk.

Ben jij erbij?

We kijken er naar uit je te ontmoeten op 29 oktober! Neem gerust andere gasten mee. De bijeenkomst is voor iedereen die betrokken is bij natuurgebied De Maashorst. Meld je aan via de website natuurgebied De Maashorst. Zo hebben we een indruk van het aantal mensen dat komt. Ook zonder aanmelding ben je welkom.

Meld je hier aan

Het programma

De bijeenkomst start met een presentatie over het bezoekersstromenonderzoek. Daarna kun je themasessies bijwonen: er zijn twee rondes van ongeveer 20 minuten met korte pauzes tussendoor. Of je bezoekt de informatietafels. Naast onze informatietafel over het project De Maashorst is er ook een informatietafel van de boswachters en boa's (buitengewoon opsporingsambtenaren).

19:15 – Inloop
19:30 – Opening
19:45 – Presentatie resultaten bezoekersstromenonderzoek
20:15 – Korte pauze
20:25 – Themasessie ronde 1:

  • Bezoekersstromenonderzoek
  • Monitoring De Maashorst
  • Entree: Natuurpoort Palmstraat

20:45 – Korte pauze
20:55 – Themasessie ronde 2
21:15 – Gezamenlijke afsluiting
21:30 – Netwerken met hapje en drankje

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het programma, themasessies en informatietafels op de website van Natuurgebied De Maashorst.