Maak impact op de toekomst van water: wij zoeken twee topdirecteuren met (droge) humor!


26 september 2024

Ben jij een enthousiaste en vernieuwende directeur die samen met ons het waterbeheer voor de toekomst wil vormgeven? Perfect! Want we zoeken niet één, maar twee directeuren die een sleutelrol gaan spelen in de belangrijke wateruitdagingen van vandaag en morgen: een directeur watersysteem en een directeur waterketen.

Als waterschap zijn we voortdurend in beweging. We zetten ons dagelijks in voor schoon en voldoende water en veilige dijken. Of het nu gaat om bescherming tegen overstromingen of het ontwikkelen van slimme manieren om rioolwater te zuiveren – jij staat aan het roer van operaties die bijdragen aan een toekomstbestendige waterhuishouding. Teamwork is belangrijk: we werken intensief samen met gemeenten, andere waterschappen en diverse partners.

Zoek jij kansen, ben je een teamspeler en krijg je energie van innovatie? We zoeken niet alleen professionals die uitblinken in hun werk, maar ook mensen die genieten van een goede sfeer en een grapje. Want waar anders kun je werken aan waterveiligheid én genieten van een borrel na werktijd zonder droge gesprekken?

Ben jij klaar om deze uitdagende en afwisselende rol op je te nemen? Duik dan in de volledige functieprofielen voor de directeur watersysteem en directeur waterketen. Als je denkt dat deze rol bij jou past, nodigen onze secretaris-directeur Peter Verlaan en directeur watersysteem (toekomstig directeur waterveiligheid) Leo Smit je van harte uit om te solliciteren.

Lees het functieprofiel voor directeur waterketen en solliciteer

Lees het functieprofiel voor directeur watersysteem en solliciteer